Tradicions


              
Micro Troupe vol celebrar la castanyada d’una altra manera, recuperant la tradició que hi havia a les nostres terres fa molts i molts anys: repicar campanes en record dels difunts, buscar les animetes per tots el racons ..., i ho fan de la mà de dos personatges: la bruixa Margarida i el compte Estruc.

Les llegendes expliquen que per aquestes dates es deia als nens que no es mengessin totes les castanyes perquè si no en deixaven alguna per a les ànimes, aquestes anirien a la nit a estirar-los pels peus mentre dormissin. Els nens, és clar, preferien deixar-ne alguna als peus del llit.


Amb el Pas de les bruixes entrem a la tradició d’explicar històries de por prop del foc on es coïen les castanyes i els moniatos. Històries de por que quan les expliquem gairebé sempre fan riure, però ...
L'Altre Sant JordiSant Jordi mata el drac? El drac mata a Sant Jordi? O potser Sant Jordi mata la rosa? O el drac mata el llibre? O el llibre mata el drac i la rosa a Sant Jordi …?

Tots aquests dubtes es desvetllaran al sentir la narració de l’autèntica llegenda de St. Jordi que en Roc i la Mina en faran. Ajudats per un petits actors il•lustraran la tradicional història d’aquests personatges.


Espectacle de titelles basat en la llegenda de Sant Jordi. Música en directe: flauta i acordió diatònic.